Aanbevelingen

Ik kan u vertellen wat ik doe en of opdrachtgevers / managers / collega's daar tevreden over zijn.
Maar dat kunnen zij u beter zelf vertellen:

 

Olav is ruim 1,5 jaar in verschillende rollen in ons e-commerce team werkzaam geweest.

 

Hij is gestart als salesspecialist e-commerce Pensioen, waar hij verantwoordelijk was voor de realisatie van de commerciële doelstellingen en daarnaast heeft hij het volledige online pensioendomein opnieuw ingericht en doorontwikkeld.

 

In de tweede helft van zijn periode is de aandacht van zijn werkzaamheden verschoven naar Beleggen, waarbij hij zich voornamelijk heeft gericht op het optimaliseren van de SEA-inzet en het creëren van een content-domein voor beginnende beleggers.

 

Alle activiteiten heeft Olav zeer succesvol afgerond. Olav is een hardwerkende, professionele, toegankelijke en fijne collega die ook altijd tijd maakt om op andere onderwerpen met collega’s mee te denken.

 

Op zoek naar iemand die het verschil kan maken? Dan kan ik Olav van harte aanbevelen.

 

Herbert Woerde, Hoofd E-commerce Sparen, Beleggen en Pensioen - ABN AMRO Bank N.V.

Een online marketeer van top formaat. Dat zijn de woorden die mij te binnen schieten als ik aan Olav denk.

 

Als Product Owner van het squad dat verantwoordelijk is voor het product Zelf beleggen binnen ING, kan ik zeggen dat Olav als Customer Journey Expert een grote bijdrage aan ons squad heeft geleverd.

 

Wat startte als een korte vervanging voor een collega die met zwangerschapsverlof ging, werd het een langdurige werkrelatie waarbij we het contract meerdere malen verlengd hebben.

 

Ik was bijzonder onder de indruk van zijn kennis op het gebied van SEO/SEA. Hij heeft onder andere een belangrijke bijdrage geleverd aan de instroom van nieuwe Execution Only klanten door tijdig in te springen op het bericht van SNS, die aangaven te gaan stoppen met deze dienstverlening. En ook de vindbaarheid van unieke ING informatie is in de Natural Search aanzienlijk verbeterd. Door zijn acties was er een piek in het aantal nieuwe klanten en door zijn data-analyses en rapportages zágen we dat ook.

 

Naast zijn brede kennis op het gebied van online marketing is hij een fijn squad-member. Hij zorgt voor verbinding binnen het vaste team, is hands-on en positief kritisch.

 

Olav pakt het op en maakt het waar.

 

Saskia Wijen, Product Owner Zelf Beleggen - ING, Tribe Beleggen en Private Banking

"Olav is een hands on top online marketeer die in staat is de hele customer yourney, end to end op te pakken. (Webanalyse-creatie/optimalisatie- tot aan het bouwen van de pagina’s). Hij is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen die hij graag deelt met collega’s en ook open staat voor nieuwe ideeën/inzichten. Resultaat gericht online marketeer die zelfstandig kan werken maar ook in teamverband waarbij het echt om het resultaat gaat en niet om zijn eigen ego. Ik kan iedereen hem aanraden."

Bas Schotte, Teammanager E-commerce ING MKB - opdracht sept 2014 - maart 2015

"Het simpele feit dat ik Olav vroeg om terug te komen naar de ANWB en weer bij mij te komen werken, zegt eigenlijk al genoeg over zijn capaciteiten.

Olav is een man met een brede en zelfs holistische visie. Niet alleen op het gebied van e-commerce en connected (social)media, maar ook met betrekking tot sociaal maatschappelijke ontwikkelingen en MVO-issues in het bijzonder. Dit in combinatie met zijn praktische en pragmatische inslag maken hem tot een bijzondere en geslaagde mix.

Een mensen mens met een sterke empathie en de gave om mensen te coachen en zich verder te helpen te ontwikkelen. Dank voor je inzet en betrokkenheid!"

David Veldt, ANWB, Manager E-business ANWB Online, 2001 - 2010