Een online marketeer van top formaat. Dat zijn de woorden die mij te binnen schieten als ik aan Olav denk.

 

Als Product Owner van het squad dat verantwoordelijk is voor het product Zelf beleggen binnen ING, kan ik zeggen dat Olav als Customer Journey Expert een grote bijdrage aan ons squad heeft geleverd.

 

Wat startte als een korte vervanging voor een collega die met zwangerschapsverlof ging, werd het een langdurige werkrelatie waarbij we het contract meerdere malen verlengd hebben.

 

Ik was bijzonder onder de indruk van zijn kennis op het gebied van SEO/SEA. Hij heeft onder andere een belangrijke bijdrage geleverd aan de instroom van nieuwe Execution Only klanten door tijdig in te springen op het bericht van SNS, die aangaven te gaan stoppen met deze dienstverlening. En ook de vindbaarheid van unieke ING informatie is in de Natural Search aanzienlijk verbeterd. Door zijn acties was er een piek in het aantal nieuwe klanten en door zijn data-analyses en rapportages zágen we dat ook.

 

Naast zijn brede kennis op het gebied van online marketing is hij een fijn squad-member. Hij zorgt voor verbinding binnen het vaste team, is hands-on en positief kritisch.

 

Olav pakt het op en maakt het waar.

 

Saskia Wijen, Product Owner Zelf Beleggen - ING, Tribe Beleggen en Private Banking